Saturday, September 17, 2011

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΗΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Όργιο φασιστικών επιθέσεων τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνεχή πογκρόμ εις βάρος μεταναστών και προσφυγών, κατοίκων της περιοχής. Ομάδες κρούσης 15 – 20 ατόμων προσπαθούν να αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει τον έλεγχο της περιοχής. Κάνουν λάθος όμως!
Εχθές βράδυ, Παρασκευή και ώρα 21:30 στην οδό Περγάμου κοντά στην Μιχαήλ Βόδα , ομάδα τραμπούκων φασιστών γνωστών σε όλους στην περιοχή αλλά και κλασσικών λουμπέν τηλεπερσόνων επιτέθηκαν με μαχαίρια σε πρόσφυγες περιοίκους της περιοχής, έριξαν τον ρατσιστικό τους δηλητήριο με τις γνωστές φασιστικές ύβρεις, κυνήγησαν και χτύπησαν 3 Αφγανούς με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί επικίνδυνα ένας Αφγανός πρόσφυγας στο διάφραγμα και στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία καθώς χαροπάλευε με το θάνατο . Ο ένας από τους φασίστες που αποπειράθηκε να σκοτώσει των συμπατριώτη μας ευτυχώς συνελήφθη, γεγονός σπάνιο για τα δεδομένα της περιοχής .
Ο Αφγανός μάρτυρας που έντρομος είδε να σφάζουν τον συνάνθρωπο του, βρήκε το θάρρος διότι δεν μπορούσε να βλέπει τον συνάνθρωπο να χαροπαλεύει με τον θάνατο και αυτοί να στέκονται με το γνωστό τους θράσος απέναντι στο Α/Τ του Α.γ Παντελεήμονα, και πήρε την μεγάλη απόφαση να τους καταγγείλει στην Αστυνομία μπας και αποδοθεί τουλάχιστον για ένα από τα θύματα τους δικαιοσύνη. Εμείς οι Αφγανοί πολιτικοί πρόσφυγες, έχοντας παλέψει επί μήνες για τα δικαιώματα μας στα Προπύλαια, βρήκαμε την δύναμη να διεκδικήσουμε την σύλληψη των φασιστών που έσφαξαν και παρ’ολίγο να σκοτώσουν ένα συμπατριώτη μας στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα. Επιτέλους να τιμωρηθούν οι φασίστες και το παρακράτος για τα ρατσιστικά εγκλήματα τους. Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Είναι προφανές ότι προχώρησαν σε μηνύσεις εις βάρος του Αφγανού συμπατριώτη μας θύματος για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Ποιοι αυτοί που βγαίνουν ανοιχτά στα κανάλια και στις γειτονιές της περιοχής βρίζοντας, απειλώντας και οργανώνοντας πογκρόμ εις βάρος των μεταναστών και των προσφύγων. Επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη! Αγώνες ενωμένοι ντόπιων και μεταναστών ενάντια στους φασίστες, ενάντια στην κυβέρνηση που τους δίνει περιεχόμενο και λόγο ύπαρξης , ενάντια στην κρίση και στο σύστημα που τους γεννά. Ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα ούτε πουθενά! Μπορούμε να τους χώσουμε στις τρύπες τους όλοι μαζί ντόπιοι και μετανάστες, εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής!
Εμείς οι Αφγανοί πολιτικοί πρόσφυγες μετά την δικαίωση τον αγώνα μας, στείλαμε ένα μήνυμα στους αλληλέγγυος μας ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την δικαιοσύνη και ελευθερία, αγωνιζόμαστε για ένα πλανήτη χωρίς φτώχεια, πολέμους και ρατσισμό. Μαζί μπορούμε νε πετύχουμε το όνειρο μας ας ενωθούμε όλοι μαζί να διώξουμε όλους τους φασίστες !!

No comments:

Post a Comment

Followers